Over ons

Shirt Happens is een webwinkel waarin verschillende kleding en accessoires  te vinden zijn. De shirts en tassen worden door ons persoonlijk voorzien van de leukste ontwerpen door middel van een hoogwaardige strijkapplicatie. We worden geïnspireerd door leuke quotes, gezegdes of dingen die we vaak in onze omgeving horen waarvan wij denken dat die leuk genoeg zijn voor op een t-shirt. Uiteraard geven we je ook de kans zelf een ontwerp aan te leveren. Wij zullen het dan verder afwerken zodat je binnen de kortste keren in een heus Shirt Happens t-shirt loopt wat echt niemand anders heeft! Wil je weten wie ‘wij’ zijn? Kijk dan hieronder.

Carmen Pruijsers

Joee ik ben Carmen. Als je me tegenkomt op straat en ik kijk weer eens alsof ik natte sokken aan heb, dan ligt dat waarschijnlijk niet aan jou. Mijn gezicht staat zo gewoon het fijnst, lekker ontspannen. Eén advies: je hoeft het niet te benoemen, want ik ben me er volledig van bewust. De rest van de tijd ben ik meestal wel normaal aanspreekbaar 😉

Ik houd van slechte televisieprogramma’s, aardbeien en  net gewassen beddengoed. Mijn guilty pleasures zijn Dirty Dancing,  schone wc’s en Patrick Dempsey (waarvan ik vroeger dacht dat hij McFlurry heette in plaats van McDreamy).  Ik houd echter niet van mensen die hun knipperlicht niet gebruiken en zoute drop die niet zout genoeg is.

Voordat we de knoop doorhakten om het maar gewoon te doen, liep ik al een tijdje met het idee om iets voor mezelf te beginnen. Tijdens een doorsnee Pinterest sessie op een donderdagavond in juni kreeg ik mijn Eureka-moment. Ik zei tegen Anouk: “ANOUK, ik heb het idee voor ons winkeltje!” Wat ik zag waren de meest schattige en eigenwijze t-shirts voor moeder en kind. Daarna dacht ik: ‘waarom alleen voor moeder en kind? Dit kan veel groter worden!’ Ik had gelijk in mijn hoofd welke kinderen uit mijn omgeving model konden zijn en zo is het begonnen. Ik vind het leuk om met de hand iets te maken waarmee ik iemand echt blij kan maken en wat uniek is. Ik fotografeer ook graag dus het is de perfecte combinatie van twee passies.

Met Shirt Happens heb ik de kans om alles zelf op te zetten en zelf alles uit te zoeken, want dan is het tenminste zoals ik het wil. En als dat een keertje niet goed uitpakt, hè, Shirt Happens. Dan laat ik mijn gezicht weer eens lekker hangen en dan komt de oplossing vanzelf, joee!

Anouk Koreman

Joee ik ben Anouk en ik haat spelfouten, mensen die alles kunnen eten maar nooit aankomen en vissen. Mijn droom is om ooit nog een boek te schrijven, maar hè, Shirt Happens en je kunt niet altijd alles hebben.

Zelf ben ik niet doorsnee. Al de dingen waar ik van houd worden altijd bestempeld als guilty pleasures, zoals het spelen van de Sims, Zoo Tycoon of Pokémon. Ook ‘Never gonna give you up’ van Rick Astley vind ik een fantastisch nummer en ik kan alle Bridget Jones’ Diaries films zo meepraten. Maar verder houd ik ook wel van normale dingen zoals boeken lezen, muziek maken en chips eten.

Ik vind het mooi dat we met Shirt Happens echte, authentieke en vooral nooit saaie t-shirts kunnen maken, waardoor je met een Shirt Happens shirt altijd nét even iets langer wordt bekeken dan met een niet-Shirt Happens shirt – op een leuke manier natuurlijk. Het shirt kan een aanleiding zijn tot een gesprek en daarnaast heb je altijd de garantie dat je er nooit bijloopt zoals ongeveer iedereen. Het leuke aan kleding is dat je er jezelf mee kunt uitdrukken, en het kan natuurlijk nooit zo zijn dat jij toevállig dezelfde mening deelt met nog 2305823 anderen met hetzelfde t-shirt.

Ik hoop dat ik met Shirt Happens wat meer uniekheid (ja dat is een woord) in de wereld kan brengen en ik zou willen dat mensen eens doorkrijgen dat – in een wereld waar alles en iedereen bekritiseerd wordt – ze best speciaal mogen zijn, want zoals Shirt Happens al zegt: het leven is te kort om doorsnee te zijn, joee!

© Copyright - Shirt Happens | Email info@shirthappens.nl | KVK nummer 69384223 | BTW nummer 857854616B01 | IBAN nummer NL11KNAB0256486719