Betalen & verzenden

Betalen

Ja, dat moet ook gebeuren. We weten dat het niet het leukste onderdeel is van het proces, maar denk aan het moment dat je straks je product ontvangt, dan lijkt deze stap ineens een stuk leuker! Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard en onze eigen Shirt Happens cadeaubon, mocht je één van de gelukkigen zijn om er al eentje te hebben.

Levertijd

We doen uiteraard ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk op de post te doen, maar we hebben natuurlijk te maken met handgemaakte producten en dat kost wat meer tijd. Wat we wél kunnen beloven is dat als een bestelling op voorraad is, het verzonden wordt binnen 2 – 5 werkdagen. Bij custom-made producten verschilt de levertijd omdat we hier wat extra moeite in steken. We communiceren uiteraard met je zodat je precies krijgt wat je wilt en spreken dan af wat de levertijd van de bestelling zal zijn

Zo gauw we alles hebben klaargemaakt voor verzending en de bestelling is meegegeven aan een bezorger van PostNL, ontvang je een track & trace code, zodat je je pakketje lekker kunt stalken op zijn/haar reis naar jouw huis!

Verzendkosten

De bestellingen die binnen Nederland zijn geplaatst en geleverd worden, vallen op je deurmat voor € 4,00 (brievenbuspakketje).

*Bezorgen naar België? Stuur ons dan even een mailtje! Bestellingen naar België kosten €9,00 om te verzenden (brievenbuspakketje).

Ophalen

Ben je toevallig in de buurt en wil je je product op komen halen? Laat het ons dan even weten. Geef dit aan bij de verzendopties tijdens het bestelproces en stuur een email naar info@shirthappens.nl, dan zorgen we dat we er zijn als je langskomt, wel zo handig. Je kunt gewoon betalen via de website. Neem wel even een bewijs van betaling mee, zodat we zeker weten dat we het product niet aan een vreemde geven.